Anlita en städfirma till hemmet eller kontoret

Genom att anlita en städfirma får du tid över till annat samt kan undvika städ-gnäll på kontoret. En städfirma kan anlitas för enstaka städningar eller återkomma på bestämda dagar. Det finns olika städtjänster att tillgå och därmed garanterat en städfirma som passar dina behov. Du kan anlita en städfirma för en klassisk städning i hemmet, kontorsstädning eller för flyttstädningen. Innan du bestämmer dig för en städfirma finns det tre saker du bör kolla upp, för att försäkra dig om att du får den städhjälp du önskar.

 

Vad för städhjälp efterfrågas?

Vissa städfirmor specialiserar sig inom vissa områden medan andra har ett bredare tjänsteutbud. Innan du bestämmer dig för en städfirma bör du ha tänkt igenom exakt vad det är du vill ha hjälp med. Exempelvis kan en städfirma endast erbjuda städning för företag, medan andra är specialiserade på flytt- och visningsstädningar. Specificera exakt vad för typ av städning du förväntar dig. Om du efterfrågar en tjänst som inte finns med i ett paket som tilltalar dig kan du alltid dubbelkolla med städfirman om du kan lägga till tjänsten. Ett exempel på detta kan vara fönsterputs.

 

Enstaka städning eller abonnemang?

Vill du anlita firman som en vardagslyx någon gång ibland, eller vill du att firman ska dyka upp varannan fredag? Kolla att städfirman har det alternativ du önskar. Om du väljer att ha städfirman återkommande kan det vara bra att dubbelkolla hur långt innan du bör avboka städfirman om dom någon gång inte skulle behövas, eller om du inte längre vill ha återkommande städning.

 

Har du i dagsläget en städfirma som kommer återkommande, men exempelvis ska flytta kan städfirman ofta erbjuda även flyttstädning. Därmed behöver du inte hitta en helt ny städfirma för den slutgiltiga städningen. Genom att anlita en firma för flyttstädning har du dessutom garanti om de nya bostadsgästerna inte är nöjda med städningen.